Nå kan du nominere din kandidat til frivillighetsprisen 2014

Er vinneren av Frivillighetsprisen 2014 en fra nettopp deres organisasjon?

… da bør dere fortelle om det! Frivillighet Norge trenger kunnskap og kjennskap for å finne den beste kandidaten til årets Frivillighetspris, og utfordrer derfor alle medlemsorganisasjoner til å nominere en eller flere kandidater.

Kanskje er det nettopp en av deres frivillige eller lokallag som blir kastet glans over av kulturministeren og en samlet frivillighet på FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember? Benytt sjansen til å gjøre stas på de frivillige og få positiv oppmerksomhet om deres organisasjon!

Frivillighetsprisens samarbeidspartner TV2 God Morgen Norge vil bidra til å skape blest om prisen og de nominerte, blant annet gjennom fjernsynsreportasjer om de fem som når fram til siste runde av kåringen. Seerne vil deretter få mulighet til å stemme fram sine favoritter. Her ligger det altså en ypperlig mulighet for medieoppmerksomhet og profilering av deres organisasjon og aktiviteter til et bredt publikum.

Her kan du se TV2s reportasjer om semifinalistene, finalistene og vinnerne av prisen fra 2011, 2012 og 2013: vimeo.com/album/2797758

Du kan nominere kandidater via nominasjonsskjemaet på: frivillighetnorge.no/frivillighetsprisen

Nominasjonsfristen er 5. september.
Prisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte og samfunnet. Husk at Frivillighetsprisen ikke nødvendigvis er en pris for ”lang og tro tjeneste”, og at en initiativrik og engasjert ungdom kan være en flott kandidat! Jo flere sterke, spennende og varierte kandidater vi får inn, jo høyere status og mer oppmerksomhet vil prisen få. Vi håper derfor at alle våre medlemsorganisasjoner vil benytte sjansen til å nominere én eller flere ildsjeler fra egne rekker til prisen.

Benytt gjerne egne sommerarrangementer, nyhetsbrev og sosiale medier til å oppfordre til nominasjon av kandidater. Vi ser fram til å motta deres nominasjoner, ta gjerne kontakt med Frivillighetsprisens sekretariat om dere har spørsmål!

Riktig god sommer!