Velkommen til årsmøte i LPP Ålesund og omegn 

Nye og gamle medlemmer, hjertelig velkommen til oss og årsmøte i foreningen. På årsmøtet vil vi gjennomgå aktiviteten fra i fjor, og bestemme hvordan vi skal jobbe i 2020 til det beste for pårørende og våre medlemmer.

Vi skal også velge nytt styre, mange i styret ønsker å bli med videre mens andre ønsker avløsning etter årevis med innsats. Kunne du tenke deg å bidra? Kanskje du nå blir nysgjerrig og ønsker å lære mer, da kan det å bli vara til styret være en god måte å begynne den reisen på.

Kanskje det ikke er det rette for deg, men da kan kanskje BITR-yoga, Pusterommet eller Møteplassen være en plass for deg? Her møter du likesinnede som kan være til inspirasjon og støtte i din hverdag. Vi ønsker oss flere likepersoner som kan bidra i dette arbeidet.

Sist men ikke minst, har du hørt om brukermedvirkning? I dag er det et krav av tjenestene utvikles i samarbeid med brukerne og pårørende, og vår kompetanse er etterspurt. Det finnes brukerutvalg både i kommunale virksomheter og på alle nivå i spesialisthelsetjenesten. Kanskje du har noe å si om NAV, kommunen sine tilbud og hva spesialistene har å tilby? Da er kanskje dette noe for deg?

Uansett er du alltid velkommen til å benytte deg av alle våre tilbud, inklusive personlige samtaler for råd, veiledning, støtte og omsorgssamtaler.

Håper du blir med oss videre som medlem og med det støtter vårt arbeide for og med pårørende i Ålesund og omegn.

Vi er alle mer enn det du ser 🧡

 

Innkalling årsmøte 

 

På vegne av laget

Eva-Brit Langva

Fylkes- og lokallagsleder