Trim med lokallaget

Å trimme sammen med andre er motiverende. Det er også en måte å bygge miljø.

Gjennom året tilbyr laget trening på flere treningssenter hvor vi sponser en del av avgiften. Flere deltar slik på bl.a. seniortrim med instruktør.
Ellers har vi et fast opplegg i Sortland med felles gåtur på 5 km på mandager kl.18, såkalt pv eller permanent vandring i regi turmarsjlaget. I den forbindelse har vi sosialt samvær med kaffe og vafler etter marsjen på den andre mandagen i måneden. Oppmøtet kan variere avhengig av vær og føre, mellom 3 og 15.

I sommerhalvåret har vi grupper fra laget som deltar på tur-orientering og sykkeltrim.


Premiedryss til trimmere

Vi har medlemmer som er med på organisert trim i Sortland; på turmarsj, permanent vandring, sykling og tur-orientering. Innsatsen premieres av arrangør, etter oppnådd antall turer eller km. I tillegg trekkes ut premier blant alle deltakerne. Dette året hadde vi dette i premiepotten:
1.premie Blåbytrasken – Gavekort 500 kr
1.premie Sykling – Gavekort 500 kr
1.premie Turorientering – Gavekort 500 kr
2.premie Turmarsj-vinterserien – Ryggsekk
2.premie Sykling – Rumpetaske

13 stk var i 2019 med på Blåbytrasken, som går hele året med start på mandager kl.18.
9 medlemmer var med på tur-orientering som går i sommerhalvåret, 5 stk var med på turmarsj, vinter og/eller sommerserie og 5 stk var med på sykkeltrim.

Målet for laget er fortsatt å kunne ha midler til sponsing fysisk aktivitet, slik at deltakeravgiften ikke skal være en bremse for å bli med på trim.

Vel møtt på nye turer!