JULEHILSEN

LPP Trøndelag

 

Kjære medlemmer i LPP i Trøndelag

JULEHILSEN

INFORMASJON OM AKTIVITETER I 2021

 

Styret i LPP Trøndelag ønsker alle våre medlemmer en fin adventstid og ei riktig god jul. Vi har nylig hatt et medlemsmøte og et styremøte der vi har lagt noen planer for neste år, som vi ønsker  å informere dere om.

 

Vi fortsetter med våre cafè-treff på et nytt sted, der vi kan ha et eget rom, på Streif  bakeri og café, Kjøpmannsgata 1 – samme hus som Pilgrimsgården.

Det blir første lørdag i måneden, der det passer, alle dager kl 1200 – ca 14.00. LPP spanderer kaffe med noe i bite i.

Her er datoene for våren:

  1. februar 6. mars 10. april
  2. mai 5. juni

 

Innimellom disse datoene skal vi ha medlemsmøter og årsmøte. Egen innkalling til årsmøte blir sendt ut senest 14 dager før møtet, som vil bli avholdt i mars. Vi håper å få til et medlemsmøte i februar.

Vi har lagt ved informasjon om et pårørendeprosjekt som heter KINTSUGI som er en kunstnerisk måte å formidle seg på. Det skal starte opp i januar i Trondheim – se vedlegg til dette brevet.  Jeg oppfordrer de som synes dette høres spennende ut og kan tenke seg å bidra, om å melde seg på. Vi har en større presentasjon som jeg kan sende dere på oppfordring. Bare ring 977 47 065 eller sende melding.

Pr dato har vi ca 120 personer på vår medlemsliste i LPP Trøndelag. Vi tar gjerne i mot innspill på ønsker om tema for medlemsmøter og saker vi burde jobbe mer med.

 

Beste hilsen med ønske om en god og fredelig jul

fra styret    Turid Eian   Cyprien Habimana   Astrid Skjelbred   Evelyn Stene    June Midtsjø