Julehilsen fra Romerike

Vi pleier ha et ganske høyt aktivitetsnivå, med mange tilbud av forskjellig art til medlemmene. Medlemsmøter/Temakvelder, gruppesamtaler, en til en, seminarer og kurs, kulturkvelder, utflukter o.a.

Dessverre kom jo pandemien i mars, og mange planer måtte endres eller avlyses. Tross alt har vi greid å opprettholde driften relativt bra.

Vi kunne ikke lenger bruke våre vanlige møtelokaler, men måtte finne oss et nytt sted. De møtene/temakveldene vi har greid å gjennomføre dette året, har vært avholdt i Kafe Kampus i Lillestrøm. De har normalt bare åpent på dagtid, og vi har kunnet være alene om å bruke lokalen på kveldstid. Det er et meget hyggelig sted, og vi har opplevd det som trygt på alle vis.

Nå er regler innskjerpet og vi kan inntil videre heller ikke holde møter der.
Styremøter holdes nå på «hjemmekontor» hos Bjørg.

Ellers ble vårt Årsmøte utsatt et par ganger, og til slutt ble det kombinert med Sommeravslutning med grilling og utehygge i Bjørgs hage. Der er det god plass og mye luft.

Alt er jo annerledes når den ordinære møtevirksomheten faller bort, men styret har møttes regelmessig, og vi har drevet «medlemspleie» via mail og/eller sms med hilsener og oppmuntring.

Tidligere har vi brukt sms/mail som bursdagshilsen til medlemmer, men nå er det blitt en utvidet kommunikasjonsform hos oss.
Noen medlemmer ønsker mer kontakt enn enkelte andre, og vi stiller opp så langt vi greier.

Selvfølgelig er vi optimister, og har planer for året som kommer, og første utkast til vårens terminliste er på plass. Vi satser på at styret samles i januar til nærmere planlegging, og håper å ha første Medlemsmøte/Temakveld i februar.
Det er håp i hengende snøre !! 😉 Det er en utfordring å finne alternative måter å «treffes» på, men vi går i tenkeboksen.

Vi tror på bedre tider.

Beste hilsen
LPP Romerike, Bjørg