Hilsen fra styreleder i siste nyhetsbrev

Kjære medlemmer,

Besøk til lokallagene var en av mine prioriteringer da jeg begynte som landsstyreleder i juni 2019.Mellom juni og desember 2019 klarte jeg å besøke Stavanger, Haugesund, Hamar og Romerike, men allerede i begynnelsen av 2020 satte pandemien en stopper til mine gode planer.Nå er det blitt lettere å reise og det er viktig avlegge en del besøk før påske og sommerferien. Nord Norge sto som første etappe.

Min lille Nord-Norges turné begynte godt 30. mars med nydelig sol og hyggelig møte i Bodø.

Før møtet kjørte jeg med Anna-Cecilie litt rundt i byen og fikk se mer av denne vakre og imøtekommende byen. Jeg ble veldig imponert over biblioteket og konserthuset. Flott arkitektur!
På møtet med LPP Salten, snakket vi spesielt om hva LPP jobber med nasjonalt og hvordan LPP nasjonalt kan hjelpe lokallagene.

Takk til Anna Cecilie som bistod meg veldig effektivt.


31. mars ankom jeg Tromsø ganske tidlig. Det var nydelig vær og jeg tok meg en tur over broen til Ishavskatedralen. For et flott syn i solen med snødekkede fjell og blå himmel!Ann-Kirsti ankom hotellet rundt kl 17.00 og vi gikk sammen til årsmøtet. Fra Kl 18.00 var det årsmøte for LPP Tromsø.Jeg lar Ann-Kirsti rapportere om møtet i neste nyhetsbrev.

Det jeg kan allerede si nå er at jeg ble vitne til et historisk årsmøte. Veldig spennende utviklinger.1.april, reiste Ann-Kirsti og jeg til Harstad med hurtigbåt. Jeg gledet meg til den turen. Fjell og fjord er så vakre og mektige. Jeg så overalt de landskapene som inspirerte kunstnere som Jan Harr.

 

 

Et like historisk årsmøte ble holdt på det nye LPP pårørendesenteret i Harstad samme kveld.

For et fint senter! En hel etasje i et nydelig hus som deles med Sanitetskvinnene.

Møtet ble holdt med middag samtidig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lørdag 2. april kjørte vi til Borkenes i nabokommunen og besøkte Bikuben, det flotte regionalt brukerstyrte senteret

Det var veldig hyggelig å treffe daglig leder Stig der.Etter en god samtale med Stig, en kopp kaffe og et stykke deilig Tjervågkake ble jeg kjørt til Evenes. Kjekt med direktefly fra Harstad til Bergen.

 

 


Det var virkelig en fin tur. I mai/juni vil jeg, alene eller med styret, kanskje klare noen besøk til, selv om forsommeren er en travel tid.

 

I mellomtiden vil jeg gjerne sende mine og styrets ønsker om en riktig god påske.

Christine LingjærdeLeder i landsstyret